In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hulp bij je toekomstplannen

Utrecht, maandag 13 januari 2020

Wat is jouw goede voornemen voor 2020? De vrijwillige coaches van FLOOR jongerencoaching helpen je om je toekomstplannen waar te maken, zoals minder gamen, zelfstandig met de trein reizen, studeren, een eigen bedrijf beginnen of meer sociale contacten. Deze coaching is bedoeld voor jongeren met een psychische en/of verstandelijke beperking.

Ondersteuning door FLOOR-jongerencoach
In dit traject bepaal je zelf wat je toekomstplan is en wordt je hierbij geholpen door een `FLOOR-coach`. De aanpak van die coach is positief en beeldend en geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt organiseren. De aanpak is geschikt voor alle jongeren, ongeacht je beperking of ziekte.

Je bepaalt samen met je coach wanneer en hoe vaak je samen afspreekt. Het coachtraject kost 100 euro of je doet iets voor de ander terug ter waarde van dat bedrag, bijvoorbeeld aan iemand die je hulp kan gebruiken of vrijwilligerswerk.

Meld je aan
Ben jij een jongere met een beperking en ben je gemotiveerd om aan je toekomst te werken? Meld je dan snel aan via het contactformulier bij dit project!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support