Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hulp van een maatje

Utrecht, woensdag 22 januari 2020

Heb jij een psychiatrische en/of dakloze achtergrond en woon je zelfstandig wonend of begeleid/beschermd? De Tussenvoorziening kan je dan koppelen aan een maatje die kan je helpen bij een sociale hulpvraag.

Verschillende maatjesvormen
Er zijn verschillende maatjesvormen mogelijk. Zo bekijkt De Tussenvoorziening waar je een maatje voor zoekt. Bijvoorbeeld voor hulp bij boodschappen doen, ontdekken wat je leuk vindt, naar activiteiten toegaan of hulp bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Maatjescontact kan van korte duur (zelfs eenmalig) zijn, maar dit kan ook een half jaar duren. Je kunt verder deelnemen aan de groepsactiviteiten die georganiseerd en begeleid worden.

Je hebt gemiddeld een keer in de week of in de twee weken contact met je maatje. Waar en wanneer je met elkaar afspreekt overleg je samen met je maatje. Als je als maatje een activiteit onderneemt met de vrijwilliger betaal je voor jezelf.

Meer informatie
Wil jij graag een maatje die je kan helpen om dingen in je dagelijks leven te leren oppakken? Lees dan voor meer informatie en aanmelden het project op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support