Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

korenfestival

Utrecht, woensdag 11 maart 2020

korenfestival van cultuur

Het duurt nog even, maar noteer toch alvast in de agenda: zondag 20 september vindt de zesde editie van het Korenfestival van Cultuur in Oost plaats. Ruim dertig voornamelijk Utrechtse koren zullen dan weer van zich laten horen.

Altijd al mee willen werken aan een cultureel evenement? Interesse om mee te denken over de programmering of de invulling van de horeca? Ideeën over hoe wede bewoners van Utrecht(Oost) nog meer en beter met elkaar kunnen verbinden door (koor)muziek? Of kennis van of ervaring met fondsenwerving? Kom dan het (vrijwilligers)team versterken! Bekijk alle vacatures op www.cultuurinoost.nl

Koren kunnen zich aanmelden
Net als vorig jaar biedt de organisatie weer een podium aan 30 koren. Koren kunnen zich nu al aanmelden via mail@cultuurinoost.nl.  

Praktische info
Het Korenfestival vindt plaats op 20 september van 12.00 – 18.00 uur op het terrein van University College, in Utrecht Oost. Entreekosten zijn €3,- per persoon. Benieuwd naar (foto’s van) eerdere edities of het laatste nieuws over het Korenfestival? Kijk dan eens op de Facebookpagina van het festival. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support