Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

kunstenaars aan de slag

Utrecht, donderdag 5 november 2020

Atelier Spat is een atelierruimte waar je je creativiteit kunt uiten en is een plek voor waardering. Bij Atelier Spat helpt iedereen elkaar en wordt je vrijgelaten jezelf te zijn. 

Mensen met een achtergrond in de psychiatrie en/of dakloosheid werken hier samen aan kunst. Het maakt niet uit of je kunstenaar bent of juist een beginner. Het gaat erom dat je het fijn vindt om creatief aan de slag te gaan en (grotendeels) zelfstandig kunt werken. 

Bij aanmelding zal er eerst een kennismaking plaatsvinden met uitleg over Atelier Spat. Indien het aanbod passend is zal men door de begeleiding ingewerkt worden op het Atelier. Na enige tijd mag men zelfstandig werken aan zijn of haar kunst.

Lekker creatief aan de slag bij Atelier Spat!

Atelier Spat is onderdeel van De Tussenvoorziening. Ze bieden onderdak, thuiskomen en ruimte voor heimwee en vertrek. De Tussenvoorziening is een organisatie met een grote diversiteit aan hulp- en woonvormen. Ze willen het leven van de meest kwetsbare mensen in de samenleving een stukje beter maken. 
Ze helpen de dak- en thuisloze mensen in de stad Utrecht en in de regio. Voor hen is anders geen hulp beschikbaar. Dat zou betekenen dat hun problemen niet zouden worden opgelost, dat mensen op straat zouden blijven staan en niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. In die gevallen is niets doen geen optie. Dan komt De Tussenvoorziening in actie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support