In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

leer- en werktraject in de ict

Utrecht, donderdag 16 januari 2020

Ben je leergierig en wil je graag werken in de ICT? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor het leer- en werktraject van Stichting Baantraject Care en Preventie! Een traject waarbij je meteen een baan hebt én het vak leert.

Traineeship
In januari 2020 start met een nieuw traineeship ‘Jij In De ICT!’ waarbij je wordt opgeleid tot het ICT-talent van de toekomst. Voor dit traject hoef je nog niks te kunnen; dat leer je tijdens de opleiding en het werk dat je bij een ICT-bedrijf gaat doen. Wel wordt er vooraf gekeken of je persoonlijkheid en je capaciteiten bij de opleiding en het werk past.

Omscholen naar de ICT
Deze leerbaan met baangarantie is in het bijzonder geschikt voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wil jij je omscholen naar een mooie functie binnen de ICT met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden? Iedereen die graag wil leren is welkom. Het is wel handig dat je een beetje een technisch bent. Daarnaast is het ook belangrijk dat je klantgericht en goed kunt luisteren.

Geef je op
Wil je graag in de ICT aan de slag? Lees dan in het project of je hiervoor in aanmerking komt. Wie weet ga jij dan binnenkort aan de slag bij een leuk ICT-bedrijf bij jou in de buurt!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support