Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wereld Alzheimer Dag 21 september 2020

Utrecht, maandag 14 september 2020

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema Jong & Oud. In verband met de coronamaatregelen kunnen de activiteiten niet worden georganiseerd als voorheen. Wel is er een boekje beschikbaar met de activiteiten die wèl kunnen plaatsvinden in de regio Utrecht, met bijzondere verhalen.

Ook kun je samen, verbonden door een onzichtbare draad door de hele stad Utrecht, op 21 september met elkaar lunchen. Alle instellingen voor deze doelgroep doen hier aan mee. In oktober wordt er nog een extra activiteit georganiseerd om het thema van dit jaar "Jong en Oud" nog meer invulling te geven.

Het WAD 2020 (Wereld Alzheimer Dag) boekje is te bestellen door een e-mail te sturen naar stadutrecht@alzheimer-nederland.nl. Vermeld in de mail of  het boekje digitaal of op papier toegezonden wenst te krijgen. Als u het boekje digitaal wilt ontvangen, vermeld dan uw e-mail adres in de mail. Wilt u het boekje op papier ontvangen zet dan alstublieft uw postadres in de mail, dan wordt het boekje naar u opgestuurd. 

Het WAD wordt georganiseerd door Alzheimer NederlandSamen werken zij aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van mensen met dementie nu. Ze geven voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor mensen met dementie. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support