Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

word ook Held in de Zeeheldenbuurt

Utrecht, dinsdag 28 juli 2020

Open inloop voor vrijwilligers! Op vrijdag 14 augustus vanaf 16.00 uur, opent King Arthur Groep haar deuren van inloopcentrum “De Buurthuiskamer” voor vrijwilligers die een rol in de buurthuiskamer willen vervullen.

De Buurthuiskamer, aan de Jan van Galenstraat in Utrecht, zal vanaf begin september open zijn voor ouderen in de Zeehelden buurt en omgeving die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. King Arthur Groep is een organisatie welke nieuwe initiatieven opzet om ouderen in het zonnetje te zetten. Er wordt met behulp van vrijwilligers een paar keer per week verschillende activiteiten georganiseerd, zoals samen op pad, muziek maken, film kijken, sport en/of eten. Voor het opzetten en helpen bij de activiteiten zijn zij op zoek naar vrijwilligers: jong en iets ouder, ervaring is niet nodig. Enthousiaste vrijwilligers uit eigen buurt zijn zeer gewenst en altijd welkom. 

Open inloop voor vrijwilligers

Voor meer informatie en een gezellig drankje of kop koffie wordt er op 14 augustus vanaf 16.00 uur een open inloop georganiseerd en vertellen graag over onze gezellige plannen! 
Aanmelden hoeft niet, maar heb je vragen stuur een e-mail naar info@kingarthurgroep.nl of bel 035-2050950.

Bij King Arthur Groep zijn ze ook nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs of automaatjes. Kijk voor meer informatie hierover bij deze projecten

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support