De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

dagbesteding en leerwerktraject FC Utrecht

Utrecht, donderdag 17 juni 2021

werken bij FC Utrecht

Ken je FC Utrecht? Als je een voetballiefhebber bent, dan ken je deze voetbalclub zeker! Vervelen is er niet bij. Bij FC Utrecht steken ze de handen flink uit de mouwen. FC Utrecht is een dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Utrecht. Hier kan je leren en werken in het stadion De Galgenwaard, thuishaven van Eredivisieclub FC Utrecht, als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt.

Wanneer je hier werkt ga je van alles doen in en rondom het stadion. Je kunt de tribunes en kleedkamers schoonmaken. Of zwerfafval opruimen. De spelers van FC Utrecht zijn erg druk met trainen. Maar toch zijn er momenten dat je de spelers ontmoet. Dat is leuk!

Voor iedereen die op zoek is naar werk, ga eens langs en kijk of het wat voor je is. Zowel als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt, als wanneer je een verstandelijke beperking hebt, iedereen is welkom, vaak kunnen ze bij Philadelphia Zorg wel iets passends voor je vinden.

Stichting Philadelphia Zorg

Stichting Philadelphia Zorg is een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, multiproblematiek en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die lokaal is georganiseerd en verankerd. Philadelphia levert zowel (ambulante) begeleiding als dagbesteding en –activiteiten. Vanuit de landelijke ervaringen en expertise is Philadelphia in staat en bereid om op een innovatieve wijze invulling te geven aan de wensen van individuele burgers binnen de gemeenten.

interesse of aanmelden

Je wordt op je eigen niveau begeleidt. Dit kan op een ontdekkende lerende manier, maar ook door samen te doen. Heel wisselend en veel is mogelijk. Heb je interesse of wil je meer informatie? Kijk dan bij deze activiteit

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support