De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

18 november 2021

is kleding jouw ding?

De Corner is dé winkel voor leuke vintage en tweedehandskleding. Open voor bewoners en bezoekers uit Den Dolder en omgeving. En ze zijn op zoek naar medewerkers kleding om te verkopen!

Lees verder

17 november 2021

koffieleuten gezocht

Bij 50|50 Coffee ga je aan de slag in een hip koffietentje in het centrum van Woerden. Hier doe jij baristaskills op om de lekkerste kopjes koffie te leren zetten. Of je maakt de lekkerste taarten en tosti’s voor klanten: net wat jij leuk vindt!

Lees verder

16 november 2021

handige handen gezocht

Hou je van techniek en wil je samen met anderen werken aan duurzaamheid? Dan is dit project iets voor jou. Onder leiding van een docent installateur zonnepanelen ga je aan de slag met het leren aanbrengen van zonnepanelen.

Lees verder

15 november 2021

werken in een fort

Bij het Fort bij Vechten en het Waterliniemuseum zijn ze op zoek naar nieuwe collega`s. Hier kun jij aan de slag in het museumcafé en de lunchroom. Zo kun je werken aan herstel of voor dagbesteding. Natuurlijk in combinatie met individuele begeleiding. Wil jij ook meedoen?

Lees verder

15 september 2021

ontmoet en wandel

Tijd om eropuit te trekken, nieuwe wijkgenoten te leren kennen en Utrecht te ontdekken! In deze lichtvoetige dialoogserie Ontmoet & Wandel ontmoet je verschillende mensen uit de wijk, ontdek je nieuwe plekken en wandel je met elkaar een nieuwe herfst tegemoet! 

Lees verder

8 september 2021

luistermaatje

Zin in Utrecht heeft een maatjesproject "Zin op Maat" dat zich richt op iedereen boven de 18 jaar die behoefte hebben aan een luisterend oor en een goed gesprek over de diepere dingen van het leven die je niet altijd bij iedereen kwijt kan. 

Lees verder

6 september 2021

persoonlijke ontwikkeling

Vaak zorgen (oude) gedragspatronen voor dat je handelt zoals je vanuit je opvoeding hebt meegekregen. Je denkt dat dit zo hoort totdat je ziet en ervaart dat het misschien ook anders kan en veel beter bij je past. Hoe krijg jij een hogere kwaliteit van het leven en houdt je die vast? 

Lees verder

3 september 2021

cursus sociaal contact

Wil je nieuwe contacten maken of je huidige vriendschappen versterken? In deze cursus "In vijf stappen naar meer sociale contacten en plezier" leer je hoe je dat kunt aanpakken. Zodat je meer plezier hebt in je sociale leven!

Lees verder

2 september 2021

Food for Good

Stadstuin Food for Good is een plek waar buurtbewoners met allerlei achtergronden bezig zijn in het groen. Dit bezig zijn is veel breder dan je op het eerste gezicht misschien denkt. Niet alleen mensen met groene vingers en een sterke rug zijn welkom, lees  meer over de mogelijkheden die er per werkervaringsplek zijn in deze fijne stadstuin.

Lees verder

5 augustus 2021

werk mee aan een theaterproductie

Hou je van theater en wil je samen met anderen werken aan een theaterproductie? Dan is dit project iets voor jou. Onder leiding van een drama-docent ga je aan de slag met diverse theatervormen, zoals rollenspel, improvisatie en tekst. Gezamenlijk werk je naar een eindvoorstelling. 

Lees verder

5 juli 2021

vriendschappelijk huisbezoek

Vriendschappelijk huisbezoek is er voor mensen die het alleen even niet meer redden, zich eenzaam voelen, weinig gezelligheid ervaren en de muren op zich voelen afkomen. Het contact met een vrijwilliger kan een steuntje in de rug betekenen.

Lees verder

1 juli 2021

hulp bij (dreigende) schulden

Schulden hebben is heel vervelend en kan je leven beheersen. Heb je hierbij hulp nodig? SchuldHulpMaatje Utrecht heeft getrainde vrijwilligers beschikbaar die je gratis helpen om weer overzicht hebben van je financiën. En hoe je eventuele betalingsachterstanden en schulden kunt aanpakken.

Lees verder

29 juni 2021

mooi... van abrona

Is afwisselend werk in de wijk iets voor jou? In winkelcentrum Vleuterweide en de Cultuurcampus zijn er verschillende klusjes te doen voor verschillende winkeliers en organisaties. Er is genoeg werk te doen!

Lees verder

17 juni 2021

dagbesteding en leerwerktraject FC Utrecht

Ken je FC Utrecht? Als je een voetballiefhebber bent, dan ken je deze voetbalclub zeker! Vervelen is er niet bij. Bij FC Utrecht steken ze de handen flink uit de mouwen. FC Utrecht is een dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Utrecht. Hier kan je leren en werken in het stadion De Galgenwaard, thuishaven van Eredivisieclub FC Utrecht, als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt.

Lees verder

12 mei 2021

duurzaam fietsabonnement voor kinderen

Een nieuwe fiets voor je kind kopen. Maar waar te beginnen? Internet afstruinen of gewoon de eerste de beste kopen die in de winkel staat? Functioneert ie wel naar behoren? Een fiets op de groei? En wat als je weinig geld hebt.. Daarom biedt Bikeflip een abonnement op een circulaire (kinder)fiets inclusief omruil- en reparatieservice aan huis!

Lees verder

11 mei 2021

zoals jij

Zit je niet goed in je vel? Komen de muren op je af door de lockdown? Maak je je zorgen? Zoals JIJ biedt je 4 gratis coaching sessies aan.

Lees verder

10 mei 2021

help mee bloembakken te verzorgen

Als jij liefde hebt voor planten dan is dit project misschien wel iets voor jou. Samen met bewoners ga je op woensdagen bloembakken verzorgen in je buurt. Zo ben je lekker bezig en ontmoet je gelijk je buurtgenoten. 

Lees verder

8 april 2021

heb jij moeite met leren?

Gaat het op een gewone school te snel of is het te moeilijk? Bij Prago ben je welkom. Prago is een speciale school voor mensen die moeite hebben met leren.

Lees verder

24 maart 2021

werken in een tweedehands winkel

Het Leger des Heils heeft heel veel kledingwinkels verspreid door het hele land. Voor deze vestiging in Utrecht Zuilen zoeken ze een enthousiaste vrijwilliger die verkoop ervaring wil opdoen. 

Lees verder

4 maart 2021

Utrechters vinden zelf de weg naar hulp met de Plusgids

Als je tegen een vraag of probleem aanloopt, dan vind je het liefst zelf een oplossing. Maar hoe? 

Lees verder

9 februari 2021

jij en ik

Soms weet je wel dat je iets wil veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen. Soms is het gewoon nog moeilijk om in een groep je verhaal te doen en om gehoord te worden. Toch kan je dat ook veel goeds opleveren.

Lees verder

8 februari 2021

vier keer links

In de benen en doelen stellen. Dat doe je met de sportwandelgroep "Vier Keer Links". Maar wel steeds met een vaste ronde. 

Lees verder

4 februari 2021

werken in een botanische tuin

Vind jij het leuk om met planten te werken of meubels en plantenbakken te maken van hout? In de Botanische Tuinen op het universiteitsterrein in Utrecht zoeken ze collega`s!

Lees verder

4 februari 2021

bouw mee aan een Utrechtse stadskraan

De bouw van de Stadskraan is een middel om vakkrachten op te leiden. Leerlingen van de Ambachtsschool doen werk- en technische vaardigheden op in de werkplaatsen onder leiding van een gekwalificeerd leermeester. Leerlingen van verschillend niveau werken in teamverband aan diverse projecten.

Lees verder

1 februari 2021

fotografen gezocht

Het woord fotografie is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht. Tijdens deze activiteit ga je samen met de andere deelnemers dieper in op het technische aspect van fotograferen. 

Lees verder

18 januari 2021

Lego in een hersteld jasje

Dit is nou iets om je bed voor uit te komen! Je gaat bij De Loods Zorg aan de slag met LEGO-stenen. 

Lees verder

1 januari 2021

een goed en gezond 2021!

Jekuntmeer.nl wenst iedereen een gelukkig en gezond 2021!

Lees verder
 1. 2024
 2. 2023
 3. 2022
 4. 2021
 5. 2020
 6. 2019
 7. 2018
 8. 2017
 9. 2016
 10. 2015
 11. 2014
 12. 2013
 13. 2012
 14. 2011
 15. 2010


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support