De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

duurzaam fietsabonnement voor kinderen

Utrecht, woensdag 12 mei 2021

Een nieuwe fiets voor je kind kopen. Maar waar te beginnen? Internet afstruinen of gewoon de eerste de beste kopen die in de winkel staat? Functioneert ie wel naar behoren? Een fiets op de groei? En wat als je weinig geld hebt.. Daarom biedt Bikeflip een abonnement op een circulaire (kinder)fiets inclusief omruil- en reparatieservice aan huis!

Kinderen groeien, fietsen niet. Weinig is zo tijdelijk als een kinderfiets; elke anderhalf tot twee jaar moet er een nieuwe fiets komen, en staat de te kleine fiets in de weg. Daarom hebben ze bij BikeFlip een simpel, maar innovatief concept: een duurzaam abonnement op een (kinder)fiets.

Het werkt als volgt: je kiest een fiets uit op onze website. Ze brengen hem langs huis met de bakfiets, en op het moment dat de fiets stuk gaat komen ze hem repareren aan de deur. Wanneer de fiets te klein is geworden, kies je een nieuwe uit op de website, en wisselen ze hem in voor de oude fiets, waar vervolgens weer een ander kind op kan fietsen. Zo combineren ze circulariteit met Mobility-as-a-Service!

U-pashouders

Voor het kindpakket van de U-pashouders biedt BikeFlip een circulaire gecontroleerde tweedehands (kinder)fiets met omruilgarantie om de fiets 1x gratis om te wisselen voor een grotere maat als het kind uit zijn huidige BikeFlip fiets is gegroeid. Zo zorgen ze dat ieder kind op de juiste maat fiets fietst!

enthousiast geworden?

Dus help ook mee door bijvoorbeeld dat oude fietsje bij jou in de schuur te doneren en sluit je aan bij mooie circulaire (fiets-)beweging!

Je kunt bij deze activiteit meer lezen en je aanmelden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support