De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

help mee bloembakken te verzorgen

Utrecht, maandag 10 mei 2021

Als jij liefde hebt voor planten dan is dit project misschien wel iets voor jou. Samen met bewoners ga je op woensdagen bloembakken verzorgen in je buurt. Zo ben je lekker bezig en ontmoet je gelijk je buurtgenoten. 

Daar hoef je niet groene vingers voor te hebben, maar wel wat liefde voor planten. Wekelijks op woensdag ga je onder begeleiding samen met bewoners tuinieren in De Dreef. En je kunt gelijk je buurt ontmoeten. Want bloemen verbinden en dat maakt het extra leuk. En ook goed om te weten, dit project van Power by Peers is gratis.

power by peers

Power by Peers is een sociale onderneming waarbij mensen werk maken van en met hun eigen ervaring. Alle mensen die met en bij Power by Peers werken zijn ondernemer, als dan niet in opleiding. Ze bieden diensten op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, armoede, social isolement, schulden, laaggeletterdheid en fysieke beperkingen.
Power by Peers biedt hulp aan mensen die willen ondernemen. Daarmee vergroten zij hun arbeidswaarde, gaan ze actief aan de slag met vragen als ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’ Met behulp van ons netwerk, dat continu uitbreidt, helpt Power by Peers hen op weg naar zelfredzaamheid en een betere samenleving.

Kijk hier voor meer informatie om ook te helpen met dit bloembakkenproject of kijk bij deze projecten van Power by Peers wat zij nog meer aanbieden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support