De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

hulp bij (dreigende) schulden

Utrecht, donderdag 1 juli 2021

Schulden hebben is heel vervelend en kan je leven beheersen. Heb je hierbij hulp nodig? SchuldHulpMaatje Utrecht heeft getrainde vrijwilligers beschikbaar die je gratis helpen om weer overzicht hebben van je financiën. En hoe je eventuele betalingsachterstanden en schulden kunt aanpakken.

Heb je te weinig inkomen en heb je moeite je uitgaven onder controle te houden? SchuldHulpMaatje Utrecht biedt gratis begeleiding en persoonlijke aandacht en begeleiding door getrainde vrijwilligers. Doel is dat je je geldzaken (weer) onder controle krijgt. 

Er wordt wel wat van je verwacht. Zo moet je bereid zijn om je situatie onder ogen te zien en heb je de wens zelf je situatie weer meester te willen worden. Het is voor SchuldHulpMaatje niet van belang wat de oorzaken zijn waardoor je in de financiële problemen bent terechtgekomen. Ze kijken niet naar het verleden maar naar de toekomst: wat is er voor nodig om je problemen op te lossen? 

aanmelden zonder verwijzing

Je kunt je zelf aanmelden, er is geen verwijzing nodig.  SchuldHulpMaatje komt niet in de plaats van professionele begeleiding. Na aanmelding komt een coördinator samen met je toekomstige maatje bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Daarna wordt bekeken of je in aanmerking komt voor begeleiding. Hierover ontvangt u een schriftelijke bevestiging. 

Meer weten? Neem gerust contact op! Ook hulp nodig?
Klik hier om jezelf (of je cliënt) aan te melden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support