De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

is kleding jouw ding?

Utrecht, donderdag 18 november 2021

De Corner is dé winkel voor leuke vintage en tweedehandskleding. Open voor bewoners en bezoekers uit Den Dolder en omgeving. En ze zijn op zoek naar medewerkers kleding om te verkopen!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het sorteren en prijzen van alle kleding, en de kleding op een verzorgde wijze in de winkel hangen. Etaleren en decoreren in de winkel, maar ook het schoonhouden van de winkel, zijn taken die gedaan moeten worden. Verder zijn er kassa- en herstelwerkzaamheden van kleding te verrichten.

Je werkt onder deskundige begeleiding van een medewerker en soms met ondersteuning van een vrijwilliger. Als je bij De Corner aan de slag gaat, is het handig dat je:

  • klantvriendelijk bent
  • kunt samenwerken
  • maar ook zelfstandig kunt werken

En natuurlijk heb jij interesse in (tweedehands) kleding. Herken jij jezelf hierin? Lees dan hier verder om meer te lezen over de oproep. 

WIJ 3.0 biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid passende omstandigheden om zich te ontwikkelen. WIJ 3.0 activeert deze groep mensen, helpt om inzicht te geven in wat ze kunnen en willen en ze te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk herstel. Ook ondersteunt WIJ 3.0 op momenten dat het goed en minder goed gaat.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support