De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

jij en ik

Utrecht, dinsdag 9 februari 2021

Soms weet je wel dat je iets wil veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen. Soms is het gewoon nog moeilijk om in een groep je verhaal te doen en om gehoord te worden. Toch kan je dat ook veel goeds opleveren.

Bij Enik vind je allemaal mensen die uit gelijksoortige ervaring spreken. Samen kun je onderzoeken wat bij jou past; bijvoorbeeld een introductieworkshop, herstelwerkgroep of andere activiteit die jou verder kan helpen. Het doel is dat jij je eigen weg vindt naar (verder) herstel.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat Enik Recovery College is en wat peer support betekent? Wil je eens binnen kijken en een praatje maken met mensen met gelijksoortige ervaringen (peers)? Loop gerust eens binnen bij een van de locaties om de sfeer te proeven en kennis te maken.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Wij denken dat persoonlijk herstel goed gedijt in een omgeving met mensen met gelijksoortige ervaringen – zonder artsen of hulpverleners. Uniek aan Enik is dat zij voor 100% wordt gerund door ervaringsgenoten (peers).

Enik Recovery College is gevestigd op meerdere locaties. Aanmelden is niet nodig. Je bent altijd welkom, maar meld je wel vooraf even aan bij de receptie.
Het aantal plaatsen is beperkt vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Meer informatie over JIJenIK of wil je weten op welke locaties dit programma wordt gegeven? Kijk dan hier.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support