De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

luistermaatje

Utrecht, woensdag 8 september 2021

Zin in Utrecht heeft een maatjesproject "Zin op Maat" dat zich richt op iedereen boven de 18 jaar die behoefte hebben aan een luisterend oor en een goed gesprek over de diepere dingen van het leven die je niet altijd bij iedereen kwijt kan. 

Dit project gaat ervan uit dat het leven voor veel mensen niet makkelijk, gelukkig of vanzelfsprekend is. Hoe sterk en capabel je ook bent, hoeveel sociale contacten je ook hebt, door omstandigheden kun je je toch eenzaam voelen. In het project "Zin op maat" wordt je verbonden aan een getrainde vrijwilliger om op een dieper niveau te verbinden, met de ander en met jezelf. 

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Zijn er vragen over jouw leven, over het leven in het algemeen en/of over de wereld waar je over blijft tobben? Wil je een maatje of gesprekspartner die voor langere tijd met je mee optrekt in het leven? 
Thuiswonende Utrechters die behoefte aan een vertrouwd maatje kunnen zich hier aanmelden. Voor minimaal een jaar wordt je gekoppeld aan een vrijwilliger. Aanmelding is trouwens gratis. 

Mocht je zelf luistermaatje willen worden, dan zijn nieuwe vrijwilligers ook van harte welkom. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support