De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

mooi... van abrona

Utrecht, dinsdag 29 juni 2021

Is afwisselend werk in de wijk iets voor jou? In winkelcentrum Vleuterweide en de Cultuurcampus zijn er verschillende klusjes te doen voor verschillende winkeliers en organisaties. Er is genoeg werk te doen!

Dit zal je onder begeleiding doen vanuit dagbestedingscentrum MOOI... van Abrona. MOOI…van Abrona is een dagbestedingscentrum in Vleuten. Hier kun je in acht ateliers diverse arbeidsmatige, belevingsgerichte en creatieve activiteiten doen. Zoals koffie rondbrengen bij de kookclub, klusjes voor de bibliotheek, de was verzorgen voor de huiskamer van de wijk. 

MOOI…van Abrona is geschikt voor mensen met een beperkt arbeidsvermogen, met een lichte of matige verstandelijke beperking tussen de 18 en 88 jaar. Aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide hebben ze een locatie zodat je actief mee kan doen aan de lokale samenleving. Ook kun je werken in de winkel MOOI. Hier verkopen ze producten die worden gemaakt in hun ateliers. 

Bij MOOI…van Abrona word je begeleid volgens de methodiek Eigen Regie. De begeleider heeft persoonlijke aandacht voor jou en je vragen en wensen. De methodiek is gericht op het vergroten van je  zelfstandigheid, en helpt je erachter te komen wat je sterke kanten zijn en welke dingen je nog wilt leren. De begeleider maakt samen met jou een plan van aanpak. Kern van de methode is dat je de ruimte krijgt om zelf te ontdekken, te leren nadenken, plannen en handelen. Zo word je telkens onafhankelijker van je begeleider en groeit je zelfvertrouwen.

Heb je interesse of wil je in contact komen met de organisatie? Lees dan hier verder

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support