De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ontmoet en wandel

Utrecht, woensdag 15 september 2021

Tijd om eropuit te trekken, nieuwe wijkgenoten te leren kennen en Utrecht te ontdekken! In deze lichtvoetige dialoogserie Ontmoet & Wandel ontmoet je verschillende mensen uit de wijk, ontdek je nieuwe plekken en wandel je met elkaar een nieuwe herfst tegemoet! 

Je spreekt af om in levende lijve met een wijkgenoot een wandeling in de wijk te maken. Je plant zelf een wandeling op het moment dat in jullie beider agenda’s past. Je ontvangt van te voren een suggestie voor een afspreekpunt, route en een leidraad met vragen rond het thema van deze Ontmoet & Wandel.

Ontmoet en Wandel is een initiatief van Sjoerd Valk uit Wittevrouwen onder het motto "beter een goeie buur dan een verre vriend". Meld je aan via deze pagina en nodig ook je oude en nieuwe buren uit om aan te sluiten! Bij wensen kun je aangeven hoe lang je ongeveer wilt wandelen en wat je verder nog wenst. 

over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt mensen in een inspirerend, betekenisvol gesprek met elkaar brengen over belangrijke thema’s. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, krijgen bewoners stem, worden verschillen en overeenkomsten zichtbaar en ontstaat er ruimte voor verschillende perspectieven, nieuwe inzichten, persoonlijke actie en verandering. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers vergroot en verdiept inzicht. Zo ontstaan nieuwe eigen vormen van samen leven in een divers Utrecht. Een dialoog respecteert verschillen, leidt tot nieuwe, verrijkende inzichten en verbondenheid in de stad. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support