De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in een botanische tuin

Utrecht, donderdag 4 februari 2021

Vind jij het leuk om met planten te werken of meubels en plantenbakken te maken van hout? In de Botanische Tuinen op het universiteitsterrein in Utrecht zoeken ze collega`s!

In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je aan de slag met allerlei werkzaamheden. Meestal mag je zelf kiezen wat je gaat doen, maar soms ligt er iets wat voorrang heeft. Je mag op je eigen tempo werken, er is geen werkdruk. Zoals deelnemer John zegt: "De natuur heeft altijd iets verrassends." Het geeft veel ontspanning om op de Botanische Tuinen bezig te zijn. Buiten kun je aan de slag om heggen te snoeien, de wilgenboom bij houden, onkruid wieden en overige onderhoud van de tuin.‘s Zomers worden er nieuwe planten gezaaid en het onderhouden van de groentetuin van de Hogeschool Utrecht.
Ervaring met tuinieren of werken met hout is niet nodig.

Werk je liever binnen?
In de kas kun je werken aan verschillende klussen, onderhoud van de planten binnen, het maken van meubels, plantenbakken of andere voorwerpen voor de tuin of kas van hout. Zo is er de laatste tijd gewerkt aan het maken van vleermuizenkasten. In de tropische kas hebben de planten wekelijks water nodig, kun je stekjes maken of planten bijknippen.

Je zal gaan werken op donderdagmiddag van 12:30 - 15:30 uur. Om 12 uur wordt er eerst samen geluncht (wel even zelf eigen lunch meenemen).

Heb je interesse om een keer mee te gaan of het iets voor je is? Neem dan contact op met Botanische Tuinen.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support