De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in een fort

Utrecht, maandag 15 november 2021

Bij het Fort bij Vechten en het Waterliniemuseum zijn ze op zoek naar nieuwe collega`s. Hier kun jij aan de slag in het museumcafé en de lunchroom. Zo kun je werken aan herstel of voor dagbesteding. Natuurlijk in combinatie met individuele begeleiding. Wil jij ook meedoen?

In het cafe of in het museum kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo is het belangrijk dat de gasten welkom worden geheten. Als een ruimte is verhuurd dan kun je die helpen inrichten. Of je ondersteunt bij het voorbereiden van diverse soorten gerechten of serveer je hapjes en drankjes bij recepties. Ook kun je koffie en thee inschenken of tafels afruimen. Genoeg te doen dus! 

Samen wordt een bepaald aantal dagdelen overeengekomen waarin activiteiten worden aangeboden die passen bij jouw mogelijkheden en interesses. Tevens is er altijd een werkbegeleider aanwezig die de nodige ondersteuning biedt bij de uitvoering van de werkzaamheden. Ook is er een trajectbegeleider die de nodige persoonlijke begeleiding biedt.
De trajectbegeleider stelt samen met jou een trajectplan op met als doel gericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling en het leer/werkvermogen. 

Afhankelijk van hoe je je ontwikkelt worden er diverse mogelijkheden geboden, eventueel met behulp van scholing/training, om vervolgstappen te maken naar andere vormen van arbeid (regulier en niet-regulier). 

Heb je interesse? Kijk dan bij dit project. Veel plezier alvast! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support