De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in een tweedehands winkel

Utrecht, woensdag 24 maart 2021

Het Leger des Heils heeft heel veel kledingwinkels verspreid door het hele land. Voor deze vestiging in Utrecht Zuilen zoeken ze een enthousiaste vrijwilliger die verkoop ervaring wil opdoen. 

Klanten mogen nu op afspraak 15 minuten winkelen. Jij als vrijwilliger kunt in de winkel verkoop ervaring opdoen en andere mensen ontmoeten. 
Het is handig als jij als verkoper kan rekenen en een beetje overzicht kan houden als het druk is (als dat weer mogelijk is). Verder moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en te praten. 
Deze vrijswilligersplek is daarom ook zeer geschikt om de taal te oefenen, omdat er altijd in tweetallen gewerkt wordt.

Jouw werktijden gaan in overleg maar zullen doordeweeks plaatsvinden tussen 10:00 tot 13:00 uur of van 13:00 tot 15:00 uur. En als vergoeding krijg je kledingbonnen! 

Er kan altijd gewerkt worden naar een activeringstraject binnen of buiten het Leger des Heils.

Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit wat hun achtergrond of levensovertuiging is. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, zelf of via een verwijzende instantie (waaronder buurt-/wijkteam). De aanpak van het Leger des Heils kenmerkt zich door een cliëntgerichte houding. We hebben daarbij oog voor de hele mens en als het nodig is beginnen we steeds opnieuw. Het Leger des Heils gelooft in perspectief voor mensen. Omdat iedereen ertoe doet!

interesse?
Geïnteresseerd om als vrijwilliger in een tweedehandswinkel te werken? Kijk dan bij dit project op Jekuntmeer.nl. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support