De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

zoals jij

Utrecht, dinsdag 11 mei 2021

Zit je niet goed in je vel? Komen de muren op je af door de lockdown? Maak je je zorgen? Zoals JIJ biedt je 4 gratis coaching sessies aan.

Je gaat dan een drie kwartier in gesprek met Marieke (op de foto) over een onderwerp dat jij graag wilt bespreken. Zij luistert naar je, geeft je advies en helpt je om zelf verder te groeien en te zoeken naar oplossingen.

Zoals JIJ is een maatjesproject voor Utrechtse tienermeiden van 14-21 jaar. Doel is om alle Utrechtse tienermeiden de kans bieden om op te trekken met een maatje die naar haar luistert, haar bemoedigt en inspireert. Als JIJ-vrouw (vrijwilliger van Zoals JIJ) word je een maatje van een Utrechtse tiener. 

inspireren, bemoedigen of een luisterend oor

Jij vindt het mooi om andere jonge vrouwen te inspireren, te bemoedigen of een luisterend oor te zijn. Je bent bereid om minimaal een jaar te investeren in een tiener. Het contact met de tiener kan op verschillende tijden en plekken plaatsvinden. Jullie kunnen samen ergens koffiedrinken of naar de
bioscoop gaan bijvoorbeeld. Tussendoor hebben jullie regelmatig contact via WhatsApp, e-mail of het sturen van kaartjes.
Aanmelden kan door een email te sturen. De contactgegevens staan bij dit project op Jekuntmeer.nl. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support