De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

afwisselend werken in de wijk

Utrecht, woensdag 7 december 2022

Steek jij graag je handen uit de mouwen en hou je van afwisselend werk in de wijk? Bij MOOI van Abrona kun je zinvol en plezierig werken in een veilige omgeving. Het werk wordt afgestemd op jouw eigen behoeften en wensen. MOOI is een plek waar je je gewaardeerd kunt voelen en jezelf kunt zijn. 

Aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide ligt MOOI…van Abrona. Hier kun je in verschillende ateliers diverse arbeidsmatige, belevingsgerichte en creatieve activiteiten doen. Ook is het mogelijk om actief mee te doen aan de lokale samenleving in de vorm van bedrijfsplekken. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met het Amadeus Lyceum, Jumbo en De Weerelt van Sport.

Klusjes die je doet zijn bijvoorbeeld pakketjes rond brengen bij winkeliers, gasten ontvangen bij de receptie van het buurtteam of je doet verschillende klusjes voor de bibliotheek. 

Begeleiding

Bij MOOI…van Abrona word je begeleid volgens de methodiek Eigen Regie. De begeleider heeft persoonlijke aandacht voor jou en je vragen en wensen. De methodiek is gericht op het vergroten van je  zelfstandigheid, en helpt je erachter te komen wat je sterke kanten zijn en welke dingen je nog wilt leren. De begeleider maakt samen met jou een plan van aanpak. Kern van de methode is dat je de ruimte krijgt om zelf te ontdekken, te leren nadenken, plannen en handelen. Zo word je telkens onafhankelijker van je begeleider en groeit je zelfvertrouwen.

MOOI…van Abrona is geschikt voor mensen met een beperkt arbeidsvermogen, met een lichte of matige verstandelijke beperking tussen de 18 en 88 jaar.

aanmelden of meer informatie?

Voel jij je aangesproken en wil je je aanmelden bij Abrona? Lees dan hier hoe je in contact komt met de organisatie of voor meer informatie. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support