De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ga mee tuinieren

Utrecht, dinsdag 22 maart 2022

Tuinieren is, naast het fysieke bezig zijn, een geweldige manier om contact te maken met andere tuinliefhebbers of deelnemers. Bij stadstuin Plutodreef kun je samen met een groep vrijwilligers onder begeleiding werken in de tuin. Je gaat hier groentes, kruiden en bloemen verbouwen met mensen met allerlei achtergronden.

Stadstuin Plutodreef is een stadstuin in Overvecht. Op maandagochtend en donderdagmiddag werken we met een groep vrijwilligers met begeleiding in de tuin. De tuin is een plek waar mensen met allerlei achtergronden samen aan de slag gaan in het groen.

Zo nodig kan er begeleiding of een traject aangeboden worden. Ze werken hierin samen met Stichting de Wending en de Food for Good tuin in park Transwijk. En ze zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in het groen te werken! 

Iedereen die wil, mag langskomen en kan zo kennis maken met de tuin. Fijn als je even laat weten wanneer je komt. Dan maken ze tijd voor je vrij om de tuin te laten zien en te vertellen over wat ze doen. Er wordt gewerkt op vaste dagdelen onder begeleiding van een werkbegeleider. Iedereen draagt op zijn of haar eigen wijze bij in de tuin. 

Bij Stadstuin Plutodreef, kun je werken aan je persoonlijke doelen. Je kunt er bijvoorbeeld een dagritme opbouwen, mensen ontmoeten, werken aan werknemersvaardigheden, samenwerken enzovoorts. Daarnaast kun je veel leren over biologisch moestuinieren, groenonderhoud enz.

Heb je interesse? Kijk dan bij deze activiteit

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support