De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

geef kleur aan je leven

Utrecht, dinsdag 8 maart 2022

Het leven is niet altijd even makkelijk als je lhbti-er bent. Als je daarnaast ook nog andere problemen hebt, zoals een psychiatrische diagnose, verslaving of dakloosheid, dan kan dat extra zwaar zijn. Het kan fijn zijn om iemand te hebben die er voor jou is. Vrijwillige Regenboogmaatjes willen er graag voor jou zijn!

Regenboogmaatjes zijn vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen. Mensen met het hart op de juiste plek, die hun eigen ervaring willen omzetten naar iets positiefs voor de toekomst. Veel van onze vrijwilligers hebben zelf een LHBTI-achtergrond, maar dat hoeft niet.

Wat doe je met een regenboogmaatje?
Wat je precies gaat doen, dat bedenken jullie samen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat jullie zo’n 6 maanden elke week of om de week afspreken. Én dat je werkt aan een doel. Zodat je na afloop terug kunt kijken op de stappen die je hebt gezet.

Voor wie zijn de regenboogmaatjes?

Regenboogmaatjes zijn er voor Utrechters van 18-60 die tot de LHBTI-groep behoren en daarnaast problemen hebben, zoals een psychiatrische diagnose, verslaving of dakloosheid.
Herken jij je hierin? Meld je dan hier snel aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support