De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

hulp bij kleine klusjes

Utrecht, maandag 13 juni 2022

Vrijwilligers van WIL (Wijk Informatie Lijnen) zetten zich met hart en ziel in om buurtbewoners te helpen. Ze hepen met kleine klusjes in en rondom het huis, zoals een lekkende kraan repareren of het snoeien van de heg. 

Vrijwilligers van de klussendienst helpen bij allerlei klusjes en karweitjes in en om het huis die te klein zijn om een vakman voor in te huren. Klusjes die een handige man/vrouw normaal zelf zou kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het snoeien van de heg of onkruid wieden
  • een lamp ophangen
  • lekkende kraan repareren
  • rolgordijn vastzetten.

Bij de aanvraag wordt bepaald of de klus past binnen de Klussendienst. Soms wordt dit ter plekke beoordeeld. Alle klussen mogen maximaal 2 uur per keer duren. Het aantal tuinklussen per adres is maximaal 3 per jaar.

voor wie?

Voor zelfstandig wonende volwassenen uit Vleuten-De Meern die niet meer zelf in staat zijn om bepaalde kleine klusjes in en om hun woning uit te voeren en die ook geen beroep kunnen doen op buren, familie of mantelzorgers.

kosten en meer informatie

Wij vragen een bijdrage van €2 per half uur, U-pashouders €1,50 per half uur. De eventuele materiaalkosten die uit een bepaalde klus voortvloeien betaalt u zelf. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. 

Alle informatie en voor het aanvragen van een klus is hier te vinden

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support