De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

assertiviteitstraining

Utrecht, dinsdag 6 juni 2023

Herken je het gevoel dat je soms dichtklapt tijdens een intense discussie? Of heb je juist de neiging om soms te snel en net iets te fel te reageren? Assertiviteit is iets waar iedereen wel mee te maken krijgt. De manier waarop je daarmee omgaat, wil nog wel eens verschillen. Assertief gedrag kun je leren.

Nee zeggen tegen een ander is ja zeggen tegen jezelf. Maar hoe doe je dat? De één kiest voor een meer aanvallende en dominante houding, terwijl de ander juist meer in zichzelf gekeerd raakt en een meer afwachtende houding aanneemt. 

Buurtkamer De Verbinding leert jou in 16 bijeenkomsten hoe je voor jezelf kunt opkomen. Je kunt op een zelfbewuste en heldere manier je belangen en ideeën vertegenwoordigen. Je bent je bewust van het effect van je verbale en non-verbale gedrag. Ook ben je in staat om een zelfverzekerde rol in te nemen tijdens belangrijke situaties. 

over BuurtWerkKamer de verbinding

Iedereen die met de BuurtWerkKamer De Verbinding kennismaakt, wordt vanaf het begin aangemoedigd om op zoek te gaan naar iets wat diegene leuk vindt om te doen en goed kan. Bij De Verbinding zetten bewoners zich in voor de buurt op een manier die bij hen past. Merken dat je iets kunt waar een ander of de buurt echt mee geholpen is, geeft zelfvertrouwen en maakt trots. Waardering krijgen is de motor om er plezier in te houden. En soms worden grenzen verlegd.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support