De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

13 december 2023

taalwandeling

Leer elkaar én de stad Utrecht kennen! Tijdens de Taalwandeling ga je met een Nederlandstalige Utrechter samen in gesprek over de stad en cultuur. Je ontdekt de wereld om je heen én je leert elkaar en de stad beter kennen. Door laagdrempelige vragen wordt tegelijkertijd de Nederlandse taal geoefend. 

Lees verder

11 december 2023

samen muziek maken

Heb je niets met kerst of de feestdagen? Maar hou je wel van muziek en een gezellige middag? Bij TUNE IN ga je onder begeleiding van professionele muzikanten gezamenlijk nieuwe creatieve muziekstukken maken. Gratis en op verschillende locaties in de stad. Met of zonder muzikale kennis! 

Lees verder

6 december 2023

buurtmaaltijd

Een gratis en gezonde maaltijd met buurtbewoners voor buurtbewoners. Elke week wordt er op dinsdag gekookt en langs de deuren gebracht, natuurlijk ook met een praatje. 

Lees verder

5 december 2023

Kom jij werken bij SBPost?

Heb jij wat uurtjes over per week? En blijf je graag fit? Word postbezorger bij SBPost! Postbezorgers zorgen er voor dat de post op tijd en op het juiste adres op de deurmat valt. Of het nu regent of de zon schijnt. De perfecte baan die aansluit bij je dagelijkse leven. Zelfstandig & actief werk, wie wil dat nou niet? 

Lees verder

1 december 2023

lichtjesparade

Op vrijdag 15 december loopt er voor de achtste keer een spoor van kerstlichtjes door Utrecht Oost.  Onderweg is de route verlicht met kaarsjes en zie je verschillende scènes uit het kerstverhaal. Er is muziek, een kampvuur en kraampjes met eten en drinken.

Lees verder

26 september 2023

help om Jekuntmeer.nl te verbeteren

Gebruik je Jekuntmeer.nl voor het zoeken naar activiteiten voor jezelf, als professional voor iemand anders of sta je als aanbieder op Jekuntmeer.nl? Wil jij ons helpen om de site te verbeteren? Doe dan mee aan het tevredenheidsonderzoek en maak kans op een mooie prijs!

Lees verder

21 september 2023

open huis bij dagactiviteiten-centrum De Gildenborgh

Jij (of een familielid) wordt een dagje ouder, en je wilt bezig blijven en kunt wel wat ondersteuning gebruiken? Kom dan naar dagactiviteitencentrum De Gildenborgh. Samen maken we er een mooie dag van!

Lees verder

14 september 2023

hond zoekt oppas

OOPOEH’s helpen hondenbezitters door voor hun hond te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook senioren en honden. Drie vliegen in 1 klap; senioren voelen zich minder eenzaam door het gezelschap, honden krijgen aandacht en baasjes hebben een betrouwbare oppas. Word ook een OOPOEH!

Lees verder

7 september 2023

samen eten in Esthers Smulhuis

Vind je het gezelliger om samen te eten dan alleen? Lukt het jou niet om iedere dag een gezonde maaltijd te eten? Heb je niet voldoende geld voor de boodschappen? Je bent meer dan welkom bij buurtrestaurant Esthers Smulhuis in Overvecht. Dankzij de vrijwillige koks eet je hier een lekkere maaltijd voor weinig. Samen eten is altijd gezellig. 

Lees verder

4 september 2023

huiskamer concerten

Bezoek de muzikale huiskamer concerten bij Kleine Max! Elke vrijdagavond weer een andere twist dus voor ieder wat wils. De ene week Brazilian grooves, de andere keer een singer-songwriter. Een fijne ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk Lombok en omstreken. Ga gezellig langs! 

Lees verder

6 juni 2023

assertiviteitstraining

Herken je het gevoel dat je soms dichtklapt tijdens een intense discussie? Of heb je juist de neiging om soms te snel en net iets te fel te reageren? Assertiviteit is iets waar iedereen wel mee te maken krijgt. De manier waarop je daarmee omgaat, wil nog wel eens verschillen. Assertief gedrag kun je leren.

Lees verder

30 mei 2023

opnieuw leren

De computerclub bij de Paraplu is een bijzondere ontmoetingsplek. Hier komen liefhebbers van computers met, en zonder, niet-aangeboren-hersenletsel bij elkaar. Je kunt er vaardigheden verbeteren of (opnieuw) leren. 

Lees verder

16 mei 2023

Ervaringsdeskundigheid, iets voor jou?

Wil jij wat meer inzicht krijgen in je verleden zodat je je ervaringen in kan zetten om anderen te helpen of ondersteunen? Wil jij een ervaringsdeskundige opleiding volgen en daar goed op voorbereid zijn? Kijk dan eens verder bij deze ECH cursus. 

Lees verder

2 mei 2023

fietsles voor vrouwen

Dat Nederland een echt fietsland is, is wel duidelijk. Sterker nog, Nederland heeft meer fietsen dan inwoners. Maar niet iedereen in Nederland heeft het geleerd. Bij buurthuis De uithoek kunnen vrouwen leren fietsen op een rustig terrein. 

Lees verder

17 april 2023

dagje uit

Niets leukers dan een dagje eruit! Is dat niet altijd mogelijk voor jou? Geen probleem! De Wilg kan jou hierbij helpen. Zij organiseren namelijk 1x per maand een dagje uit voor iedereen met of zonder beperking boven de 30 jaar. Naar een dierentuin, een museum, wandelen, festival enzovoorts. Ga je mee? 

Lees verder

10 april 2023

vriendennetwerk

Het Vriendennetwerk is een plek waar mannen en vrouwen met een migratieachtergrond samenkomen. Zij kunnen er terecht voor steun en vriendschap. Het belangrijkste doel is het wegnemen en voorkomen van eenzaamheid. En ook het lekker even loslaten van alle zorgen. Gewoon gezellig samen zijn. 

Lees verder

3 april 2023

hallo buurt

DOCK is er voor je in jouw buurt. Dagelijks zijn ze door de hele stad open voor jong en oud. DOCK verbindt in de buurt door ideeën en mogelijkheden samen te brengen. Zo ontstaat er een fijne buurt waar iedereen bij hoort en aan bij draagt. Een goed voorbeeld van de kracht van `wij samen`. Lees verder om te kijken wat je allemaal kunt doen bij jou in de wijk! 

Lees verder

27 maart 2023

help jij met de afwas?

Hou jij de boel graag spik en span in de keuken? Wereldcateraar Diversas is op zoek naar hulp bij schoonmaakwerkzaamheden. 

Lees verder

1 maart 2023

samen op zoek

Zoek je (vrijwilligers)werk dat bij je past of een leuke opleiding? Wil je je kansen op werk vergroten? En kan je daar hulp bij gebruiken? Kom langs bij 1 van de locaties van de Werkwinkel. 

Lees verder
 1. 2024
 2. 2023
 3. 2022
 4. 2021
 5. 2020
 6. 2019
 7. 2018
 8. 2017
 9. 2016
 10. 2015
 11. 2014
 12. 2013
 13. 2012
 14. 2011
 15. 2010


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support