De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

hallo buurt

Utrecht, maandag 3 april 2023

DOCK is er voor je in jouw buurt. Dagelijks zijn ze door de hele stad open voor jong en oud. DOCK verbindt in de buurt door ideeën en mogelijkheden samen te brengen. Zo ontstaat er een fijne buurt waar iedereen bij hoort en aan bij draagt. Een goed voorbeeld van de kracht van `wij samen`. Lees verder om te kijken wat je allemaal kunt doen bij jou in de wijk! 

DOCK is actief in vele wijken en buurten in Utrecht zoals bij speeltuinen en buurtcentra. Ze zijn dagelijks open voor iedereen en komen graag op deze plekken met jou in ontmoeting. DOCK is ook te vinden op straat, bij de DOCK-bus bijvoorbeeld en bij bewonersbijeenkomsten. 

De sociaal makelaars zijn echte netwerkers: ze kennen veel mensen en organisaties in de wijk. Ze horen graag je ideeën en vragen en hebben informatie over van alles wat de wijk en de bewoners aangaat. De sociaal beheerders maken dat je je thuisvoelt in de buurtcentra. Wandel gerust eens binnen om kennis te maken. De speeltuinmakers maken, samen met de bezoekers, van de speeltuinen een leuke en veilige plek om samen te spelen en te leren.

wat is er te doen?

DOCK organiseert heel veel! Zo kun je lekker met andere senioren sporten in een groene omgeving, kunnen vrouwen elkaar ontmoeten en samen koken in de Rivierenwijk, pak een buurtbakkie in buurtcentrum De Leeuw en kinderen sluiten samen in het DOE-café vrolijk de week af. 

We kunnen doorgaan met alle leuke activiteiten die DOCK organiseert. Wil je weten waar je ons in jouw wijk kunt vinden en hoe je ze kunt bereiken? Kijk in dit overzicht waar je DOCK kunt vinden en wat je allemaal kunt doen in jouw wijk. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support