De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Netwerkbijeenkomst “Een actief 2016 !”

Utrecht, vrijdag 8 januari 2016

Wil jij je laten verrassen door het activeringsaanbod in Utrecht, of in pakweg Overvecht? De gemeente Utrecht organiseert een niet te missen netwerkmiddag voor activeringsaanbieders en zorgverwijzers op donderdag 21 januari in Nutrecht. 

Tijdens de bijeenkomst leer je elkaar en het aanbod beter kennen. Het wordt een middag met markt en muziek, toneel en talkshow, workshops en warme hap. Je kunt deze middag actief bijwonen en/of actief meedoen.

Wil je eindelijk eens weten wat die ene club nu precies doet in sociale prestatie? Of weten waar de ouderen met wie je in gesprek bent terecht kunnen voor nieuwe ontmoetingen? Medewerkers van Buurtteam Sociaal ontmoeten of die nieuwe aanbieders in de Arbeidsmatige Activering leren kennen? Of wil je juist dat andere partijen in de stad jouw aanbod kennen en er meer gebruik van maken? De netwerkbijeenkomst “Een actief 2016” geeft antwoord op deze en andere vragen. 
Door deze netwerkbijeenkomst vergroot je je kennis met het WMO aanbod op activering en je netwerk van de mensen die erachter zitten. Je kunt je kennis verbreden  in workshops die worden gegeven door mensen uit het werkveld er komen bijzondere mensen aan het woord tijdens de talkshow ‘Nutrecht draait door!’ en je kunt tijdens het marktgedeelte je eigen aanbod presenteren. Tijdens de markt maakt de onlangs geïnstalleerde wethouder Kees Diepeveen graag informeel kennis met aanwezige partijen.

Lees meer over de workshops.
  
Programma netwerkbijeenkomst “Een actief 2016” in Nutrecht

15:00 Inloop met koffie en thee
15:15 Opening door dagvoorzitter Doeke Fennema
15:30 Workshops Professionals uit het werkveld verzorgen workshop over verschillende onderwerpen
16:30 Pauze
16:45 Talkshow “Nutrecht draait door” (met optreden van STUT Theater)
17:45 Start markt van aanbieders
18:15 Broodjes en soep (Catering Abrona)
19:30 Sluiting

Achtergrond van de netwerkbijeenkomst
De gemeente Utrecht organiseert deze bijeenkomst om de volgende redenen:

  • Om inwoners te verbinden met ontmoetingsplekken en activeringsaanbod dat bij hen past, is het belangrijk dat partijen elkaar kennen. Er ontstaan steeds betere netwerken in de stad en hier geven we graag een extra impuls aan
  • Het afgelopen jaar is de inkoop van Arbeidsmatige Activering ingrijpend aangepast. Zo zijn er nu voor cliënten modules waarin het maatwerkaanbod gecombineerd wordt met het aanbod van de Sociale Prestatie. Dit betekent dat het belangrijk is voor aanbieders Sociale Prestatie en Arbeidsmatige Activering elkaar te kennen om zo voor inwoners een goed aanbod te hebben
  • Sinds 1 januari 2016 zijn er veel meer aanbieders van Arbeidsmatige Activering.


Voor wie?
Initiatiefnemers binnen de Sociale Prestatie en Dagondersteuning, aanbieders van Arbeidsmatige Activering en Dagbegeleiding en buurtteammedewerkers zijn van harte uitgenodigd. Samen maken we zo een start van een jaar waarin we met elkaar nog meer kunnen betekenen voor kwetsbare inwoners. Uiteraard zijn cliënten of deelnemers ook welkom.

Locatie
De netwerkdag vindt plaats in Nutrecht. Deze voormalige bedrijfshal van NS ligt pal naast station Zuilen.
Adres: CAB-Rondom 90 A, 3534 BE, Utrecht.
Klik hier voor routebeschrijving. 

Ik meld me aan!
Deelname is gratis. Vanwege de catering en de workshops is vooraf aanmelden gewenst en bij voorkeur uiterlijk vrijdag 15 januari. Hier kun je je aanmelden.

Aanmelden voor presentatie tijdens de markt
De markt is een informele setting met tafeltjes met informatie waar deelnemers langs kunnen lopen. Het is vooral bedoeld om met elkaar in gesprek te komen. Via het aanmeldformulier kun je je ook aanmelden voor de markt.

Meer informatie
Wil je  meer weten over de achtergronden van de bijeenkomst? Mail dan met Martin Bluijs en Iris Stokman (beleidsadviseurs WMO).
Voor praktische vragen over de bijeenkomst kun je je wenden tot Yvonne de Fiouw (gemeente Utrecht). Telefoon: 030- 286 5779. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support