De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dementiecafé vervolg op onrust en muziek

Utrecht, woensdag 21 maart 2018

Tijdens het vorige Dementiecafé kwam Ingmar Rip vertellen over de invloed van muziek op `lastige situaties`. Op 11 april is het vervolg. Dan delen de mensen die met zijn tips aan de slag zijn gegaan hun ervaringen en wisselen we nog meer tips uit.

Wisselende stemmingen en weerstand wanneer je wilt helpen: je komt het allemaal tegen als je (in je omgeving) met dementie te maken hebt. Maar hoe ga je daar mee om? Tijdens het vorige Dementiecafé gaf spreker Ignar Rip waardevolle tips prijs over hoe je muziek kunt inzetten bij ‘lastige’ situaties als aankleden en tandenpoetsen.

Ervaringen uitwisselen
Tijdens het Dementiecafé op woensdagavond 11 april horen we van mensen die met de tips aan de slag zijn gegaan. Ook interessant voor de mensen die de eerste lezing hebben moeten missen. Daarnaast is er ruimte om andere wetenswaardigheden en handige tips & tricks uit te wisselen. Want samen weten we een hele hoop. Tenslotte zijn we allemaal ervaringsdeskundigen. 

Voor wie?
De bijeenkomst is voor iedereen die met dementie te maken heeft. Dus mensen die zelf last hebben van dementieverschijnselen, maar natuurlijk ook mantelzorgers, familieleden, buren, vrienden, collega’s, medewerkers ion de zorg.

Aanmelden
In verband met een beperkt aantal zitplaatsen, is het handig als we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Meld je aan via e-mail: info@zorgverslimming.nl of via Facebook

Praktisch
Wanneer: woensdagavond 11 april. De bar gaat open om 19.00 uur en we beginnen om 19.15 uur.
Locatie: in koffiezaak BlendUT in winkelcentrum Terwijde (direct naast de Albert Heijn) in Leidsche Rijn, Ella Fitzgeraldplein 4, 3543 BC, Utrecht.
Parkeren: gratis parkeerplaatsen op loopafstand aan de Louis Armstrongboulevard.
Kosten: deelname is gratis. Koffie, thee, vruchtensap en wat lekkers zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support