De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Goed gekleed solliciteren

Utrecht, maandag 20 augustus 2018

Ben je na de vakantieperiode weer klaar om te solliciteren? Met Dress for Success ga je goed gekleed je sollicitatiegesprek in. Zo maak je gelijk een goede eerste indruk.

Dress for Success is bedoeld voor mensen zonder inkomen, met een uitkering (WWB, WW, WIA of Wajong) of een minimuminkomen en die op zoek zijn naar (beter) betaald werk of vrijwilligerswerk in het kader van een re-integratietraject. Je hebt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of een verwijsbrief van het desbetreffende re-integratiebedrijf of een uitkerende instantie nodig. Je kunt een afspraak maken op maandag van 10.00 tot 13.00 uur, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dienst.

Met vertrouwen je sollicitatiegesprek in
Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Je wilt een goede indruk maken, maar hoe pak je dat aan? De juiste kleding helpt om een goede indruk te maken. Bovendien geeft een mooie outfit je meer zelfvertrouwen.

Bij Dress for Success kun je je laten adviseren door deskundige vrijwilligers. Zij proberen eerst een goed beeld te krijgen van je (beoogde) functie en je eigen voorkeur en kledingstijl. Ook wordt er aandacht besteed aan je persoonlijke presentatie. Het doel is dat je de winkel verlaat met kleding waarin je je prettig en zelfverzekerd voelt en die past bij de functie. Zo ga je met een goed gevoel je sollicitatiegesprek in. Als je wordt aangenomen, krijg je bovendien een tweede combinatie cadeau!

Ben je bezig met solliciteren? Maak dan een afspraak bij Dress for Success, zodat je goed voorbereid bent voor het gesprek!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support