De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bereid de heerlijkste gerechten

Utrecht, maandag 13 mei 2019

Houd je van koken en wil je horeca-ervaring opdoen? Dan is werken in de keuken van restaurant de BraZZerie Abrona iets voor jou. Je leert er alles wat je moet weten om de lekkerste maaltijden klaar te maken.

Je kunt terecht bij BraZZerie Abrona als je op zoek bent naar dagbesteding, als je het vak wilt leren en wilt doorstromen naar een betaalde baan of als je al een tijdje geen werk hebt en weer wilt leren werken. Je hebt geen vooropleiding nodig. Je bent van harte welkom als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je netjes en schoon kunt werken en als je fit bent. Je staat en loopt namelijk de hele dag door. De werktijden zijn in overleg.

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je bij de BraZZerie certificaten halen. Hiermee kun je laten zien wat je kunt. Of misschien kun je doorstromen naar de gewone horeca, als keuken-assistent of bedienings-assistent. 

Werken in de keuken bij BraZZerie Abrona
Onder begeleiding leer je bij BraZZerie Abrona alles wat je moet weten om de lekkerste maaltijden klaar te maken voor de gasten. Je werkt er in een leuk team. Stap voor stap leer je alles wat je moet weten om een gerecht op tijd op tafel te krijgen. Van de voorbereidingen zoals de aardappels schillen, tot het aannemen en verwerken van bestellingen. En natuurlijk houden we met elkaar de keuken goed schoon en leer je alles over hygiëne. De BraZZerie biedt mensen de mogelijkheid om verschillende horeca/keuken/bakkerijvaardigheden te leren onder leiding van professioneel horeca- en zorgpersoneel. 

Ben jij degene die de gasten van BraZZerie Abrona in de watten gaat leggen met lekkere maaltijden? Ga dan naar de informatiepagina en solliciteer!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support