De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Goed gekleed solliciteren zonder kosten

Utrecht, maandag 3 juni 2019

Ga je solliciteren, maar heb je weinig te besteden? Dan kun je gebruikmaken van Dress for Success. Zij helpen je kosteloos met advies en mooie kleding, zodat je met zelfvertrouwen kunt solliciteren!

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Dress for Success, moet je:

-(Vrijwilligers)werk zoeken, ongeacht het aantal uren dat je gaat werken.

-Een minimuminkomen of uitkeringssituatie hebben.

-Een uitnodigingsbrief voor het sollicitatiegesprek of een verwijzing van je re-integratiebedrijf kunnen laten zien.

Dress for Success is maandag tot en met donderdag geopend. Maak van tevoren even een afspraak, zodat je zo goed mogelijk kunt worden geholpen door de vrijwilligers. 

Goed voorbereid op sollicitatiegesprek

Solliciteren is altijd spannend, vooral als je aan het re-integreren bent. Dan is het fijn als je goed gekleed en met zelfvertrouwen op gesprek kunt gaan. Dress for Success kan je hierbij helpen. Zij geven je advies over hoe je je het beste kunt presenteren. In hun winkel zoeken ze samen met jou mooie kleding uit. Je krijgt kosteloos een mooie outfit die bij past jou en de functie waarop je solliciteert.

Na een bezoek aan Dress for Success heb je kleding waarin je je prettig en zelfverzekerd voelt en die past bij de functie. Bovendien krijg je een tweede combinatie cadeau als je wordt aangenomen! Kortom, als je gaat solliciteren is een bezoek aan Dress for Success een absolute aanrader. Ook mensen die stage gaan lopen, een werkervaringsplek krijgen of gaan netwerken om te solliciteren zijn van harte welkom. Maak snel een afspraak!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support