De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dress for Success Utrecht weer open

Utrecht, woensdag 3 juni 2020

De Dress for Success winkel in Utrecht gaat weer open! Vanaf 2 juni zijn klanten en donateurs op afspraak weer welkom. Uiteraard zijn er gepaste maatregelen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees in het protocol hoe ze te werk gaan.

zomercollectie

Tijdens de periode van sluiting hebben de vrijwilligers ervoor gezorgd dat de collectie is omgebouwd naar de zomerstand. De winkel is er dan ook helemaal klaar voor om de klanten passend te kleden naar het seizoen!

Aanmelding en vraag vooraf aan jou als klant
Dress for Success werkt, zoals altijd, alleen op afspraak. Je kan ze voor een afspraak bellen of een mail sturen. Je bent de enige klant in de winkel.

Elke dag worden de handen goed gewassen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. En uiteraard ook steeds tussendoor. Natuurlijk vragen ze jou om dit ook doen. Er staat ook een hand-gel klaar op tafel.

Heb jij of een van je huisgenoten last van milde verkoudheidsklachten of hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan beslist niet naar de winkel, maar neem telefonisch contact zodat ze weten dat je niet komt. 

Dress for Succes Utrecht

Openingstijden:
maandag: 10:00-13:00 uur
dinsdag 10:00 - 16:00 uur 
woensdag: 10:00-13:00 uur
donderdag 13:00-16:00 uur

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support