De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

handige handen gezocht

Utrecht, dinsdag 16 november 2021

Hou je van techniek en wil je samen met anderen werken aan duurzaamheid? Dan is dit project iets voor jou. Onder leiding van een docent installateur zonnepanelen ga je aan de slag met het leren aanbrengen van zonnepanelen.

Het programma is zo opgebouwd dat je de eerste maand gaat werken aan de beheersing van basistechnieken. Daarna ga je aan de slag om in het echt zonnepanelen te installeren. Deelnemers die klaar zijn om bij een bedrijf te werken, helpen zij na het project naar werk. Wil je liever in een beschermde omgeving blijven werken, dan kun je ook werkervaring blijven opdoen met een onkostenvergoeding.

Behalve dat het erg motiverend en gezellig is om samen te werken met ander deelnemers, zul je ook merken dat je zelfvertrouwen, en technische vaardigheden worden vergroot. Binnen de veiligheid van een kleine groep en een docent kun je op een rustige wijze technische vaardigheden leren beheersen en leren omgaan in een werksituatie waardoor je werknemersvaardigheden aanleert. Zoals op tijd komen en met collega`s omgaan.

Stichting Baantraject Care en Preventie biedt individuele begeleiding, dagactiviteiten, arbeidsmatige activering en leer- en werktrajecten voor de jeugd en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Centraal in hun benadering staat het bevorderen van de persoonlijke groei door het aanleren van vaardigheden, het voeren van regie over het eigen leven en het stimuleren van deelname aan de samenleving. Altijd met een plan van aanpak op maat. 

Heb je interesse kijk dan hier voor meer informatie. Of kijk bij een van de andere projecten die ze aanbieden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support