De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

hond zoekt oppas

Utrecht, donderdag 14 september 2023

OOPOEH’s helpen hondenbezitters door voor hun hond te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook senioren en honden. Drie vliegen in 1 klap; senioren voelen zich minder eenzaam door het gezelschap, honden krijgen aandacht en baasjes hebben een betrouwbare oppas. Word ook een OOPOEH!

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor 55-plussers èn een leuker leven voor honden. Senioren worden gekoppeld als maatje, als OOPOEH, aan honden in de buurt. 

Stichting OOPOEH staat voor Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier. Stichting OOPOEH is in 2012 opgericht vanuit de wens om honden en senioren meer van elkaars gezelschap te laten genieten.

een oppashond maakt gelukkig en gezond

OOPOEH’s helpen hondenbezitters door voor hun dier te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook de honden. Als het baasje van huis is, voelen veel honden zich eenzaam. Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt. Wat is er dan beter dan een leuke, goede oppas? Een OOPOEH!
De methode van Stichting OOPOEH is bewezen effectief voor bestrijding en voorkoming van eenzaamheid bij senioren. De beste remedies tegen eenzaamheid (ontmoeting, knuffelen, beweging en zingeving) krijgen bij Stichting OOPOEH volop de ruimte. Het zorgen voor een hond is gezond: het verbetert de conditie, de stemming en het helpt tegen een hoge bloeddruk.

Je bepaalt zelf welke hond jij gezelschap wilt houden en hoe vaak. Het passen op een hond is een leuke en nuttige invulling van de dag. Daarnaast word je ook uitgenodigd voor veel (gratis) leuke uitjes die Stichting OOPOEH organiseert. En tegelijkertijd doe je leuke nieuwe contacten op. 

meer informatie
Wil je ook een actiever leven en genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter? Kijk bij deze activiteit hoe en waar je je kunt aanmelden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support